perjantai 15. helmikuuta 2013

Kanen aikakirjat

1: Punainen pyramidi: Isä on maailmaa kiertelevä egyptologi, jonka aikeista ei kukaan tiedä. Hänen mukanaan asuu hänen poikansa, Carter, joka tekee mitä vain isä käskee: käyttää suoria housuja, fanittaa Lakerssia, mitä vain. Hän näkee siskoaan, Sadiea harvoin, joten he eivät tunne toisiaan. Eräänä päivänä Carterille ja Sadielle valkeaa kammottavalla tavalla, mitä heidän isänsä on etsinyt. Heidän pitää pelastaa maailma egyptin jumalilta. 4,7 tähteä, sillä juoni oli hyvä, mutta tyhmiä vitsejä liikaa. Lähes täydellinen.

2: Liekehtivä valtaistuin: Apep (paha jumala) on nousemaisillaan vankilastaan. Carter ja Sadie päättävät hakea Ran (ikivanha, hyvä jumala, jumalien BOSS) vanhainkodista. He onnistuvat siinä, mutta auttaako se? 4,4 tähteä. Todella hyvä, mutta ehkä hiukan enemmän actionia saisi olla.

3: Pedon varjo: Apep on nousemaisillaan ja tuomiopäivä on ovella. Sen lisäksi Apep on laittanut taikurit taistelemaan toisiaan vastaan ja Carter saa tappouhkauksen kapinoitsijoiden johtajalta, Sarah Jacobilta. Niin kuin ongelmia ei jo tarpeeksi olisi, Sadien poikaystävä Walt on kuolemaisillaan ja Carterin tyttöystävä Zia on hoitamassa vanhuudenhöperöä Rata. 5 tähteä. se on täydellinen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti