sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Mahtavat 12

1: Haaste: Mack, Richard Geren yläkoulun oppilas, jota kiusataan, saa elämälleen valtavan ja todella vaarallisen käänteen: hänen pitää kerätä Mahtavat 12 yhteen. Kaikki Mahtavat 12 ovat 12 -vuotiaita, joilla on valistunut mahti. Miten Mack onnistuu aloittamaan tehtävänsä, sen aika näyttää... Annan 4,7 tähteä. Kirja on hauskasti kirjoitettu, mutta välillä huumori menee minulta yli hilseen. Ja, onhan kirjassa actioniakin.

2: Ansa: Nyt Mahtavista 12:sta on saatu kokoon Mahtavat Kaksi, plus Mackin henkivartija ja ystävä Stefan. Heillä on 35 päivää aikaa koota loput Mahtavista 12:sta. Kolmikon pitää matkustaa Kiinaan ja Saksaan löytääkseen lisää porukkaa. Mutta mitä reissaaminen vaatii? 4,5 tähteä. Sama huumori jatkuu, ja juonenkäänteet yllättävät aina.

3: Avain: Mahtavat Neljä etsivät tarmokkaasti yhä vain lisää niitä, joilla on valistunut mahti. He kohtaavat keijuja, pahan keijukuningattaren ja siirtävät Eiffelin tornin - aika hyvä saavutus neljältä 12 -vuotiaalta ja yhdeltä 15 -vuotiaalta. 5 tähteä. Kirja oli täydellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti